#1. Meer tijd voor zorg en toch vers koken?
Een tekort aan gekwalificeerd personeel is in de zorg een groeiend probleem. Hoe kun je dan toch vers blijven koken voor bewoners en tegelijkertijd genoeg tijd over houden voor zorg?
In deze eerste aflevering van Andere Kost gaan we hierover in gesprek met Rudi Martens en Mark Maes. Zij werken bij zorginstelling Tragel, een Zeeuwse zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt, verzorgt en begeleidt op ruim 70 woon- en dagbestedingslocaties.
In coronatijd ontstond het idee van een Versbox. Rudi en Mark vertellen waarom deze innovatie zo’n succes bleek voor zowel de zorginstelling en de zorgmedewerkers als voor de bewoners.
Je luistert de podcast hieronder of via Spotify, Apple Podcasts of via YouTube.
Smaakt dit naar meer?
Smaakt dit naar meer? Abonneer je dan op Andere Kost zodat je geen aflevering mist. Dit kan via Spotify, Apple podcasts, Springcast of via YouTube.