#1. Meer tijd voor zorg en toch vers koken?

Een tekort aan gekwalificeerd personeel is in de zorg een groeiend probleem. Hoe kun je dan toch vers blijven koken voor bewoners en tegelijkertijd genoeg tijd over houden voor zorg?

In deze eerste aflevering van Andere Kost gaan we hierover in gesprek met Rudi Martens en Mark Maes. Zij werken bij zorginstelling Tragel, een Zeeuwse zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt, verzorgt en begeleidt op ruim 70 woon- en dagbestedingslocaties.

In coronatijd ontstond het idee van een Versbox. Rudi en Mark vertellen waarom deze innovatie zo’n succes bleek voor zowel de zorginstelling en de zorgmedewerkers als voor de bewoners.  

Je luistert de podcast hieronder of via Spotify, Apple Podcasts of via YouTube.

 

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen