Cure

  • "Hoe kan voeding bijdragen aan het herstel van onze patiënten?"
  • "Hoe zorgen we voor maximale beleving bij patiënten én gasten?"
  • "Hoe integreren we beweging en medicijngebruik in ons maaltijd concept?"
  • "Hoe ontwikkelen we een maaltijdconcept op maat?"
  • "Hoe vinden we de balans tussen zelf doen en uitbesteden en toch de regie houden?"

 

Goed eten in ziekenhuizen. Dat is onze zorg. Op basis van het best passende assortiment hebben wij maaltijdconcepten ontwikkeld speciaal voor ziekenhuizen en andere grote cure-organisaties. Met behulp van deze bewezen maaltijdconcepten en onze aanpak zorgen we samen voor goede, lekkere en gezonde maaltijden, gastvrij en op maat voor jouw ziekenhuis. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Een maaltijdconcept op maat

Eten en drinken staat in een ziekenhuis hoog op de agenda. Want naast goede zorg en medicatie is ook goed en vooral passend eten en drinken enorm van belang voor een goed herstel bij patiënten. En ook in medewerkers- en bezoekersrestaurants is goed en gezond eten en drinken een belangrijk focuspunt. Door onze ruime ervaring in het toepassen van onze maaltijdconcepten in ziekenhuizen weten we dat ieder ziekenhuis zijn eigen visie en wensen heeft op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Daarom worden onze maaltijdconcepten altijd op maat toegepast. Zo realiseren we een optimale maaltijdvoorziening die bij jouw ziekenhuis past.

Ieder ziekenhuis is anders. Daarom worden onze maaltijdconcepten altijd op maat toegepast.
Martin van Asselt Martin van Asselt
manager national accounts

Onze maaltijdconcepten voor ziekenhuizen

  • Beleef
    Het flexibele totaalconcept voor patiëntenvoeding
    Met vier basisconcepten als vertrekpunt die ook onderling per dag of per doelgroep gecombineerd kunnen worden is er voor ieder ziekenhuis een passend concept samen te stellen. Van actief aan het ziekenhuisbed meerdere momenten op de dag verschillende hapjes aanbieden tot het kiezen vanaf een kaart tot 45 minuten van te voren. Hierbij ligt onze focus op herstel, herkenbaar en aantrekkelijk aanbod, gastvrij en op maat voor de patiënt. Wij adviseren en begeleiden bij alle facetten die komen kijken bij een nieuw concept, maar jij kiest en behoudt zelf de volledige controle.

    Meer over Beleef
     
  • Beter Ontmoeten
    Het concept voor een gezond ziekenhuisrestaurant
    Gezond wordt het nieuwe normaal. De overheid stuurt hier steeds meer op. En dus moet ook het totale voedingsaanbod in ziekenhuizen gezonder en duurzamer worden. Met ons totaalconcept Beter Ontmoeten helpen we je hierbij. We bieden een gezond, smakelijk en passend aanbod waar voor elke consument, van arts tot bezoeker, voor elk wat wils is. Daarnaast begeleiden we je medewerkers, denken we duurzaam en sturen op minimale voedselverspilling. Uiteraard allemaal toegespitst op de visie en het beleid van jouw ziekenhuis.

    Meer over Beter Ontmoeten

Voor onder andere onderstaande ziekenhuizen ontwikkelden we een maaltijdconcept:

Zelf koken of maaltijden uit onze eigen keuken?

Bij het vernieuwen van het maaltijdconcept speelt ook de vraag; zelf koken of kopen. Wij bieden beide, of zelfs een combinatie van beide. Van de levering van verse ingrediënten, tot het volledige aanbod van convenience maaltijdcomponenten die wij elke dag vers voor jou bereiden in onze eigen keuken. Ons team van vakspecialisten staat voor je klaar om je te adviseren over product en menu keuze. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen, is het product super vers en kunnen we zelfs op maat of smaak voor je koken.

We doen het samen

Het aanpassen van een maaltijdconcept in het ziekenhuis is een mooi, maar ook omvangrijk traject. Het raakt het gehele proces in een ziekenhuis. Onze culinair projectmanagers, formule- en accountmanagers begeleiden je hier stap voor stap in. Samen kijken we naar de mogelijkheden, de wensen en behoeftes van jouw ziekenhuis. We werken echt samen en betrekken iedereen. Van patiëntenraad/ cliëntenraad en diëtetiek tot en met het keukenteam en de voedingsassistentes. Daarbij werken we nauw samen met onze vaste partners, waaronder: Bouter, SanAvis, Care Culinair en Syndle.

Ook na implementatie van het nieuwe maaltijdconcept houden we contact en bieden we op allerlei fronten ondersteuning. Zo denken we met je mee over menusamenstellingen bij seizoenswisselingen en blijven we partner bij doorontwikkelingen. Zo zorgen we (indien gewenst) samen voor een constante borging van goed en lekker eten en drinken in jouw ziekenhuis.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen