Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Hebben jouw patiënten, bewoners of cliënten een aangepast dieet nodig? Eiwitrijk, natriumarm, hypoallergeen, gemalen of gluten- of lactosevrij? Onze dieetkoks bereiden dagelijks verse maaltijden die voldoen aan strenge richtlijnen. Zo bieden we voor elke dieet een smakelijke oplossing.
Ook voor mensen met een allergie of voedselintolerantie bieden we volop keuze. Kies uit maaltijden vrij van gluten, lactose, noten, vis, ei en hypoallergeen.
Eiwitten zijn onmisbaar voor spierherstel, spieropbouw en vitaliteit. Daarom biedt Van Hoeckel diverse verse en convenience-oplossingen voor eiwitrijke en eiwitverrijkte maaltijden.
Zonder of met zeer weinig zout, en tóch een lekkere maaltijd. Zowel vers als convenience, en zowel volledige maaltijden als losse componenten.
Onze gemalen maaltijden voldoen aan de IDDSI-standaard. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en verpakt als individuele maaltijd of als losse maaltijdcomponent beschikbaar.
Dieetvoeding moet voldoen aan strikte richtlijnen. Daarom wordt dieetvoeding dagelijks vers bereid door onze dieetkoks, en is ons assortiment ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingsdeskundigen. Heb je advies nodig met betrekking tot dieetvoeding? Of wil je een menucyclus inclusief dieetvoeding samenstellen? Onze voedingsdeskundigen helpen je hier graag bij.
Ervoor zorgen dat iedere patiënt, cliënt of bewoner de juiste voeding voorgeschoteld krijgt, binnen het juiste diëet en met de juiste ingrediënten. Dat vraagt om andere oplossingen. Van Hoeckel biedt slimme oplossingen die speciaal zijn toegespitst op gebalanceerde voeding.
Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Keukentijgers: Energiek leerprogramma
Wil jij jouw teams inspiratie, leuke tools, praktische recepten en voedingskennis geven? Wil je verbeteren op gastvrijheid, sfeer en presentatie?