Slim Vitaal
Wil je een gezond aanbod serveren in je bedrijfsrestaurant? Met lekkere gerechten die bezoekers en personeel verleiden om de gezonde keuze te maken?
Met een gezond, lekker en gevarieerd aanbod in het restaurant van je zorginstelling of ziekenhuis geef je bezoekers een gastvrije ontvangst en vergroot je het werkplezier van je collega's. Van Hoeckel helpt je hierbij. Met gerechten en recepten waarmee je voldoet aan het preventieakkoord, een assortiment van ruim 75.000 producten én met slimme oplossingen die jouw werk makkelijker en het aanbod beter maken.
Hoe maak je van jouw restaurant een fijne plek voor medewerkers die even willen ontspannen en rustig kunnen eten met collega's? En hoe zorg je voor een passend aanbod voor bezoekers die even wat tijd moeten overbruggen, maar ook voor bezoekers die net slecht nieuws hebben gehoord?
Of je je restaurant nu zelf beheert of het uitbesteedt aan een cateraar, en of je nu een gezamenlijk of aparte restaurants hebt voor personeelsen bezoekers, je wil altijd een passend aanbod presenteren. Met écht lekker eten en drinken. En het liefst ook nog gezond.
Hoe? Van Hoeckel maakt het je makkelijk.
In onze webshop vind je meer dan 75.000 producten, van supervers tot non-food. Specifiek afgestemd op de zorg en de horecavoorzieningen van grootschalige zorginstellingen en ziekenhuizen. Alles voor je personeels- en bezoekersrestaurant: In één snelle levering.
Wil je ervoor zorgen dat het aanbod in je restaurant aan het preventieakkoord voldoet? We geven je concrete handvatten, volledige receptenboeken en helpen jou om zowel medewerkers als bezoekers naar een gezonde keuze te sturen.
Wil je een nieuw menuconcept ontwikkelen? Een extra gastvrijheidsbeleving creëren? Of een slimmere routing aanleggen in je restaurant? Onze adviseurs begeleiden je bij het optimaliseren van de inrichting en het aanbod in je personeels- en bezoekersrestaurant.
Hoe kun je vanuit je restaurant bijdragen aan het welzijn van je bezoekers en medewerkers? We denken met je mee en innoveren met slimme oplossingen die verrassen, versimpelen en versterken. En we inspireren je met trainingen en events op het gebied van gastvrijheid, foodfotografie, HACCP en andere onderwerpen die je werk makkelijker en leuker maken.
Heb je meerdere bezoekersrestaurants in te vullen? En twijfel je nog of je hier een cateraar voor wilt inschakelen of het toch zelf gaat doen? Wij leveren aan een zeer groot deel van de Nederlandse (zorg)cateraars en adviseren je graag over de slimste aanpak voor jouw instelling.
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN:
Aan het aanbod van eten & drinken in je bezoekers- en personeelsrestaurant worden andere eisen gesteld dan speciale patiënten- of cliëntenvoeding eiwitrijke maaltijden voor bewoners. Maar een gastvrij restaurant met een gezond en lekker aanbod draagt wel bij aan het welzijn van je bezoekers en je personeel. Dat vraagt om slimme oplossingen, die speciaal op jouw behoefte zijn toegespitst.
Slim Vitaal
Wil je een gezond aanbod serveren in je bedrijfsrestaurant? Met lekkere gerechten die bezoekers en personeel verleiden om de gezonde keuze te maken?
Kleinste Keuken
Snelle en gevarieerde maaltijden zonder extra inspanning. Kleinste Keuken biedt ruim 100 gerechten die met één druk op de knop worden bereid.
Keukentijgers: Energiek leerprogramma
Wil jij jouw teams inspiratie, leuke tools, praktische recepten en voedingskennis geven? Wil je verbeteren op gastvrijheid, sfeer en presentatie?
Zorgen voor goed en lekker eten. Het is zowel jóuw drijfveer als de onze. Dat gaat veel verder dan op tijd de juiste producten leveren. We inspireren met receptideeën om het werk van zorgprofessionals makkelijker en leuker maken en creëren genietmomenten voor bewoners en medewerkers. Dat doen we op basis van onze 3 beloftes:
Snel en eenvoudig zakendoen, menu's uitkiezen, bestellen en het eten bereiden.
We inspireren je met kennis, onze innovatieve oplossingen en recepturen.
Plezier in je werk met collega’s en gezellige eetmomenten voor bewoners en patiënten.
Kleinschalig wonen
2025-02-07
Snel en makkelijk ingrediënten regelen voor alle maaltijdmomenten voor je woongroep?
Ziekenhuizen & revalidatiecentra
2025-02-10
Het herstel van je patiënten stimuleren met goed eten en drinken en eigen regie?
Grootschalige instellingen
2025-02-07
Centraal inkopen en zo veel mogelijk cliënten van goede maaltijden voorzien met een efficiënte grootkeuken?