Culivers is de grootste mise-en-place keuken van Nederland. Onze chefs bereiden wekelijks rond de 150.000 maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen en sauzen voor horeca en zorginstellingen. Met verse ingrediënten en écht goed van smaak.
Wil je tijd winnen bij het bereiden van maaltijden voor je bewoners of patiënten? Of heb je te weinig personeel of ruimte in je keuken om alle maaltijden volledig zelf klaar te maken? En daarbij ook nog eens aan alle individuele dieet-eisen van patiënten of cliënten te voldoen? Maak dan gebruik van de componenten en maaltijden uit onze Culivers keuken. Door het bereiden van gerechten (deels) uit te besteden, bespaar je tijd in je mise-en-place. Zonder in te leveren op smaak en kwaliteit.
✔ Een team van productontwikkelaars die voor jou op maat ontwikkelen
✔ Eigen voedingskundigen die zorgen dat aan alle eisen van jouw cliënt voldoet
✔ Gekwalificeerde professionele chefs
✔ Altijd vers en van constante kwaliteit
✔ Tijdwinst in je keuken
✔ Oplossing voor personeelstekort of ruimtegebrek in je keuken
Bij Culivers werkt een team van 15 chefs, 3 productontwikkelaars en 2 diëtisten. Samen zorgen ze voor een culinair aanbod waarmee chefs binnen de horeca en de zorg in minder tijd aan alle wensen en (dieet)behoeften van hun gasten, patiënten en cliënten kunnen voldoen.
"Dagelijks werken wij samen met onze productontwikkelaars aan de recepturen om de juiste balans te vinden tussen lekker en gezond. We zoeken naar maximale smaak en beleving binnen de kaders van onze diëten."
"Onze producten zijn exact zoals je ze zelf zou maken. Voor onze groentecrèmes gebruiken we verse groente, waar we alleen wat room en zout aan toevoegen. Daarmee zijn we uniek in de markt."