Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Wil jij centraal inkopen voor jouw grootschalige instelling of meerdere afdelingen? En alles rondom goed eten en drinken voor patiënten, cliënten, personeel en bezoekers ontvangen in één levering, met één factuur? Wij helpen je met maaltijden op maat, slimme oplossingen om efficiënter te werken én een assortiment van ruim 75.000 producten.
Regel je alles rondom het eten en drinken voor je verschillende afdelingen het liefst via één betrouwbare partner? Een partner met ervaring in zowel de zorg als catering, die je adviseert, maaltijden op maat voor jou ontwikkelt en bereidt én bekend is met het efficiënt leveren aan grootschalige instellingen zoals ziekenhuizen, gevangenissen en grote verpleeg- en verzorgingsinstellingen?
Dan zit je goed bij Van Hoeckel. Als grossier met een eigen culinaire keuken en een team van diëtisten en productontwikkelaars leveren wij zowel grootschalig als op maat aan meer dan 50% van de Nederlandse zorgmarkt.
Wil je een nieuw voedingsconcept ontwikkelen? Een extra gastvrijheidsbeleving creëren? Zorgen dat je aan het preventieakkoord en de Greendeal voldoet? We begeleiden je bij het creëren van een optimale maaltijdvoorziening voor alle afdelingen in jouw instelling. Zowel voor patiënten en cliënten als voor bezoekers en personeel.
Wil je over op een volledig vegetarisch aanbod voor al je afdelingen? Alles eiwitrijk? Of wil je van centraal koken overstappen op decentraal koken? We geven op maat invulling aan jouw behoeften qua aanbod en levering. En leveren vervolgens gecombineerd voor alle afdelingen uit. Wel zo efficiënt én voordelig.
In onze webshop vind je meer dan 75.000 producten, van vers en convenience tot non-food. Specifiek afgestemd op grootschalige zorginstellingen als ziekenhuizen, opvangcentra, gevangenissen en grootschalige verpleeg- en verzorgingsinstellingen. En voor alles geldt: vandaag besteld, morgen in huis, in één centrale levering.
Onze diëtisten helpen je met het samenstellen van een patiëntgericht menu. Bereid dat zelf of laat het ontwikkelen in onze culinaire keuken. Hier ontwikkelen we dagelijks patiëntenvoeding op maat: van zoutarm tot eiwitrijk, van vega(n) tot IDDSI. Zo bied je elke dag voor iedere patiënt lekkere, gezonde maaltijden die bijdragen aan het herstel.
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN:
Het verzorgen van kwalitatieve, passende en lekkere maaltijden voor verschillende afdelingen binnen een grootschalige instelling brengt andere uitdagingen mee dan maaltijden koken op een woongroep. Dat vraagt ook om andere oplossingen. Van Hoeckel biedt slimme oplossingen die speciaal zijn toegespitst op grootschalige zorginstellingen:
Bewust genieten
Het risico op ondervoeding is altijd aanwezig in zorginstellingen. Wil je er zeker van zijn dat je bewoners voldoende eiwitten en energie binnenkrijgen?
Kleinste Keuken
Snelle en gevarieerde maaltijden zonder extra inspanning. Kleinste Keuken biedt ruim 100 gerechten die met één druk op de knop worden bereid.
Slim Vitaal
Wil je een gezond aanbod serveren in je bedrijfsrestaurant? Met lekkere gerechten die bezoekers en personeel verleiden om de gezonde keuze te maken?
Zorgen voor goed en lekker eten. Het is zowel jóuw drijfveer als de onze. Dat gaat veel verder dan op tijd de juiste producten leveren. We inspireren met receptideeën om het werk van zorgprofessionals makkelijker en leuker maken en creëren genietmomenten voor bewoners en medewerkers. Dat doen we op basis van onze 3 beloftes:
Snel en eenvoudig zakendoen, menu's uitkiezen, bestellen en het eten bereiden.
We inspireren je met kennis, onze innovatieve oplossingen en recepturen.
Plezier in je werk met collega’s en gezellige eetmomenten voor bewoners en patiënten.
Kleinschalig wonen
2025-02-07
Snel en makkelijk ingrediënten regelen voor alle maaltijdmomenten voor je woongroep?
Ziekenhuizen & revalidatiecentra
2025-02-10
Het herstel van je patiënten stimuleren met goed eten en drinken en eigen regie?
Bezoekers- en personeelsrestaurants
2025-02-09
Een gastvrije ontvangst en een gezond en lekker aanbod in je restaurant?